Κρέμου 137, Καλλιθέα, Αττική, 17675
213 0223046
14 / 100
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η εταιρεία 4U CLEAN Service γνωρίζοντας τις δυσκολίες που ενέχει η διαχείριση, ευελπιστεί να διευκολύνει το δύσκολο έργο που αντιμετωπίζετε.

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο, με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, μεράκι και συνέπεια εγγυάται την πλήρη απαλλαγή του Διαχειριστή από τα αυξημένα καθήκοντα. Αναλυτικά οι υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικίας.

– Πληρωμή πάσης φύσεως δαπανών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ανελκυστήρα, κτλ.) καθώς και των έκτακτων επισκευών ή συντηρήσεων, εξαιρουμένων των πάσης φύσεως πολεοδομικών και δημοτικών προστίμων, αποζημιώσεων και δικαστικών εξόδων.

– Έγκαιρη έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών κάθε μήνα, διανομή των ειδοποιητηρίων στους ενοίκους και είσπραξή τους σε καθορισμένη εκ των προτέρων ημέρα και ώρα πληρωμής. Ο υπολογισμός των κοινοχρήστων και λοιπών δαπανών θα γίνεται, δυνάμει των υπολογιστών των προγενέστερων διαχειρίσεων, διαφορετικά σε περίπτωση διαφοράς, θα γίνεται με βάση τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και του καταστατικού της πολυκατοικίας.

– Φροντίδα για την ταχύτερη αποστολή τεχνικού ή συνεργείου για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης και έρευνα για την εξασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους για την πολυκατοικία, ύστερα από εντολή και κατόπιν συνεννόησης με τους εκπροσώπους της. Εξαιρούνται των ευθυνών της εταιρείας όλες οι απαραίτητες σχετικά με την εγκατάσταση, λειτουργία και ασφάλεια των ανελκυστήρων καθώς και των περιοδικών ελέγχων αυτών παρά μόνο αν οι παραπάνω εργασίες γίνονται από τεχνικό της εταιρείας μας.

– Τήρηση λογιστικών βιβλίων πολυκατοικίας και απόδοση λογαριασμού εσόδων – εξόδων κάθε τρίμηνο.

– Ετήσιος οικονομικός απολογισμός.

– Παροχή ετήσιας εξοφλητικής απόδειξης κοινοχρήστων δαπανών για κάθε ένοικο ξεχωριστά για φορολογική χρήση.

– Ειδικές τιμές εργασιών για κάθε τεχνικό πρόβλημα της πολυκατοικίας.

– Παράδοση και παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης.

– Δωρεάν χρήση πυροσβεστήρων (σε περίπτωση που ήδη υπάρχουν ετήσιος έλεγχος ή αναγόμωση αυτών στις πιο προνομιακές τιμές).

– Εβδομαδιαία επίσκεψη στην πολυκατοικία, για την επιθεώρηση, τον έλεγχο και τον συντονισμό των συνεργείων με σκοπό την ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας (αλλαγή λαμπτήρων, παραλαβή πετρελαίου, εποπτεία καθαρισμού, συντήρηση ανελκυστήρα, κλπ).

– Τμήμα άμεσης αποκατάστασης βλαβών.

– Διαθέσιμος τεχνικός για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

– Ασφαλιστική κάλυψη νομικής ευθύνης διαχειριστή (διεκδίκηση κοινοχρήστων οφειλών). Και θα έχετε την εξυπηρέτηση που ζητάτε άμεσα υπεύθυνα οικονομικά για όλη την πολυκατοικία. Αναθέτοντας στην 4U CLEAN Service τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας εξασφαλίζετε απαλλαγή από κάθε ευθύνη συλλογής των κοινοχρήστων λογαριασμών και επίλυσης των προβλημάτων της πολυκατοικίας σας.

– Διασφάλιση των αρμονικών σχέσεων μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας, καθώς η αντικειμενικότητα του γραφείου μας αποτελεί εγγύηση για την ορθή και δίκαιη κατανομή των δαπανών.

– Άρτια λειτουργία της πολυκατοικίας σας καθώς η πολύχρονη εμπειρία του γραφείου μας, εξασφαλίζει την ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην πολυκατοικία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, μεράκι και συνέπεια εγγυάται την πλήρη απαλλαγή του Διαχειριστή από τα αυξημένα καθήκοντα.

Με μόνο από 3€ εκδίδουμε τα κοινόχρηστά σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης τα οποία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο στην έκδοση κοινοχρήστων καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες μιας πολυκατοικίας είτε διαθέτει φυσικό αέριο, είτε αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Όταν η δική σας ανάγκη για καθαριότητα του χώρου που ζείτε, συναντά το δικό μας τέλειο σύστημα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας, και δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας μας στον τομέα της καθαριότητας, τότε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι γίνεται για εσάς μια προσιτή και μοναδική πολυτέλεια.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Αν το μάρμαρο σας φαίνεται άτονο, αν είναι γεμάτο γρατσουνιές, αν έχει χάσει την γυαλάδα του, τότε πρέπει να το φροντίσετε. Γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα των αγωγών και αποφύγετε πλημμύρες, φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία και ζημιές που κοστίζουν πολλά. Καλέστε μας, οι υπηρεσίες μας θα σας απαλλάξουν από πρόσθετες ευθύνες και θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση, την απολύμανση και την μυοκτονία σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

Κάθε 5 χρόνια γίνεται περαιτέρω συντήρηση των πυροσβεστήρων με τη διαδικασία της αναγόμωσης, κατά την οποία τα δοχεία εκκενώνονται από το κατασβεστικό υλικό που περιέχουν, εξετάζονται λεπτομερώς και γεμίζονται με νέο κατασβεστικό υλικό.

Το σύστημα καυστήρα-λέβητα της πολυκατοικίας, χρειάζεται κάθε χρόνο service. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συστήματος ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός και υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

H εταιρεία μας ειδικεύεται στην τεχνική κάλυψη, όλων των οικιακών και επαγγελματικών σας αναγκών διαθέτοντας τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς σε όλες τις ειδικότητες.

Καλέστε έναν επαγγελματία που έχει αυτή τη γνώση και όλα θα γίνουν ευκολότερα. Αυτό θα σας απαλλάξει από την έννοια και το άγχος που σας δημιουργείται, γιατί έχοντας το κατάλληλο συνεργείο να φροντίζει για το γκαζόν σας, είναι βέβαιο ότι θα απολαμβάνετε έναν φροντισμένο, υγιή και όμορφο κήπο.

Σε κάθε πολυώροφη οικοδομή η εγκατάσταση που καθημερινά «δίνει εξετάσεις» είναι ο ανελκυστήρας, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένα μεταφορικό μέσο, και σαν τέτοιο χρειάζεται προσοχή στην κατασκευή του, στην ασφαλή λειτουργία του, στην επιμελή συντήρησή του και την ασφάλισή του για ζημιές στον ίδιο ή αστική ευθύνη προς τρίτους.

Τα χαλιά και οι μοκέτες, στολίζουν και ζεσταίνουν το σπίτι μας. Όταν όμως αρχίζουν να βρομίζουν γίνονται εστίες μικροβίων καθώς εμφανίζονται ζωύφια που μαζεύονται στη βάση των χαλιών και γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία μας.