Κρέμου 137, Καλλιθέα, Αττική, 17675
213 0223046
13 / 100
ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Μάρμαρο σημαίνει λαμπερός λίθος, είναι το πέτρωμα που μπορεί να γυαλιστεί και είναι ένα από τα ελάχιστα υλικά που μπορούν να ανακαινιστούν και να γίνουν σαν καινούργια.

Τα όμορφα χρώματα και σχέδια, η ανθεκτικότητά τους, καθώς και ιδιότητα των μαρμάρων να λάμπουν με την κατάλληλη επεξεργασία, τα καθιστούν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Απειλούνται όμως από την όξινη βροχή και από την ατμοσφαιρική μόλυνση.

Αν το μάρμαρο σας φαίνεται άτονο, αν είναι γεμάτο γρατσουνιές, αν έχει χάσει την γυαλάδα του, τότε πρέπει να το φροντίσετε. Γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας, έχουμε λύση στο πρόβλημά σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, μεράκι και συνέπεια εγγυάται την πλήρη απαλλαγή του Διαχειριστή από τα αυξημένα καθήκοντα.

Με μόνο από 3€ εκδίδουμε τα κοινόχρηστά σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης τα οποία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο στην έκδοση κοινοχρήστων καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες μιας πολυκατοικίας είτε διαθέτει φυσικό αέριο, είτε αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Όταν η δική σας ανάγκη για καθαριότητα του χώρου που ζείτε, συναντά το δικό μας τέλειο σύστημα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας, και δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας μας στον τομέα της καθαριότητας, τότε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι γίνεται για εσάς μια προσιτή και μοναδική πολυτέλεια.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον γενικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου.

Αν το μάρμαρο σας φαίνεται άτονο, αν είναι γεμάτο γρατσουνιές, αν έχει χάσει την γυαλάδα του, τότε πρέπει να το φροντίσετε. Γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα των αγωγών και αποφύγετε πλημμύρες, φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία και ζημιές που κοστίζουν πολλά. Καλέστε μας, οι υπηρεσίες μας θα σας απαλλάξουν από πρόσθετες ευθύνες και θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση, την απολύμανση και την μυοκτονία σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

Κάθε 5 χρόνια γίνεται περαιτέρω συντήρηση των πυροσβεστήρων με τη διαδικασία της αναγόμωσης, κατά την οποία τα δοχεία εκκενώνονται από το κατασβεστικό υλικό που περιέχουν, εξετάζονται λεπτομερώς και γεμίζονται με νέο κατασβεστικό υλικό.

Το σύστημα καυστήρα-λέβητα της πολυκατοικίας, χρειάζεται κάθε χρόνο service. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συστήματος ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός και υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

H εταιρεία μας ειδικεύεται στην τεχνική κάλυψη, όλων των οικιακών και επαγγελματικών σας αναγκών διαθέτοντας τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς σε όλες τις ειδικότητες.

Καλέστε έναν επαγγελματία που έχει αυτή τη γνώση και όλα θα γίνουν ευκολότερα. Αυτό θα σας απαλλάξει από την έννοια και το άγχος που σας δημιουργείται, γιατί έχοντας το κατάλληλο συνεργείο να φροντίζει για το γκαζόν σας, είναι βέβαιο ότι θα απολαμβάνετε έναν φροντισμένο, υγιή και όμορφο κήπο.

Σε κάθε πολυώροφη οικοδομή η εγκατάσταση που καθημερινά «δίνει εξετάσεις» είναι ο ανελκυστήρας, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένα μεταφορικό μέσο, και σαν τέτοιο χρειάζεται προσοχή στην κατασκευή του, στην ασφαλή λειτουργία του, στην επιμελή συντήρησή του και την ασφάλισή του για ζημιές στον ίδιο ή αστική ευθύνη προς τρίτους.

Τα χαλιά και οι μοκέτες, στολίζουν και ζεσταίνουν το σπίτι μας. Όταν όμως αρχίζουν να βρομίζουν γίνονται εστίες μικροβίων καθώς εμφανίζονται ζωύφια που μαζεύονται στη βάση των χαλιών και γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία μας.