Κρέμου 137, Καλλιθέα, Αττική, 17675
213 0223046
13 / 100
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΚΑΖΟΝ – ΚΗΠΩΝ

Συντήρηση κήπου

Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την περιποίηση ενός ειδικευμένου ατόμου με γνώσεις και εμπειρία. Το να μαζέψουμε τα άχρηστα φύλλα, ή να ποτίζουμε τον κήπο μας όποτε το θυμόμαστε δεν αρκεί. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα σημαντικότατο ρόλο παίζει η συντήρηση του κήπου. Οι λειτουργίες που πρέπει να γίνονται σ’ έναν κήπο είναι:

– Κούρεμα του χλοοτάπητα
– Λίπανση του κήπου
– Ψεκασμός προληπτικός και κατασταλτικός
– Κλαδέματα δέντρων
– Σκάλισμα και καθαρισμός των παρτεριών
– Έλεγχο και ρύθμιση του αυτόματου ποτίσματος
– Φύτευση εποχιακών φυτών

Συντήρηση γκαζόν

Πολλοί από εμάς δεν είμαστε γνώστες του τι απαιτείται για τη συντήρηση του γκαζόν και είναι πολύ φυσικό να προβληματιζόμαστε για το τι πρέπει να κάνουμε. Καλέστε έναν επαγγελματία που έχει αυτή τη γνώση θα όλα θα γίνουν ευκολότερα. Αυτό θα σας απαλλάξει από την έννοια και το άγχος που σας δημιουργείται, γιατί έχοντας το κατάλληλο συνεργείο να φροντίζει για το γκαζόν σας, είναι βέβαιο ότι θα απολαμβάνετε έναν φροντισμένο, υγιή και όμορφο κήπο.

Κόβουμε το γκαζόν μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης καλό είναι να μην γίνεται η κοπή όταν το γκαζόν είναι βρεγμένο, να το κόβουμε και να το ποτίζουμε κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες όταν η ηλιακή ακτινοβολία έχει περιορισμένη ένταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, μεράκι και συνέπεια εγγυάται την πλήρη απαλλαγή του Διαχειριστή από τα αυξημένα καθήκοντα.

Με μόνο από 3€ εκδίδουμε τα κοινόχρηστά σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης τα οποία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο στην έκδοση κοινοχρήστων καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες μιας πολυκατοικίας είτε διαθέτει φυσικό αέριο, είτε αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον γενικό καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Όταν η δική σας ανάγκη για καθαριότητα του χώρου που ζείτε, συναντά το δικό μας τέλειο σύστημα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας, και δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας μας στον τομέα της καθαριότητας, τότε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι γίνεται για εσάς μια προσιτή και μοναδική πολυτέλεια.

Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον γενικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου.

Αν το μάρμαρο σας φαίνεται άτονο, αν είναι γεμάτο γρατσουνιές, αν έχει χάσει την γυαλάδα του, τότε πρέπει να το φροντίσετε. Γι αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Δώστε οριστική λύση στα προβλήματα των αγωγών και αποφύγετε πλημμύρες, φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία και ζημιές που κοστίζουν πολλά. Καλέστε μας, οι υπηρεσίες μας θα σας απαλλάξουν από πρόσθετες ευθύνες και θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση, την απολύμανση και την μυοκτονία σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

Κάθε 5 χρόνια γίνεται περαιτέρω συντήρηση των πυροσβεστήρων με τη διαδικασία της αναγόμωσης, κατά την οποία τα δοχεία εκκενώνονται από το κατασβεστικό υλικό που περιέχουν, εξετάζονται λεπτομερώς και γεμίζονται με νέο κατασβεστικό υλικό.

Το σύστημα καυστήρα-λέβητα της πολυκατοικίας, χρειάζεται κάθε χρόνο service. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συστήματος ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός και υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

H εταιρεία μας ειδικεύεται στην τεχνική κάλυψη, όλων των οικιακών και επαγγελματικών σας αναγκών διαθέτοντας τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς σε όλες τις ειδικότητες.

Καλέστε έναν επαγγελματία που έχει αυτή τη γνώση και όλα θα γίνουν ευκολότερα. Αυτό θα σας απαλλάξει από την έννοια και το άγχος που σας δημιουργείται, γιατί έχοντας το κατάλληλο συνεργείο να φροντίζει για το γκαζόν σας, είναι βέβαιο ότι θα απολαμβάνετε έναν φροντισμένο, υγιή και όμορφο κήπο.

Σε κάθε πολυώροφη οικοδομή η εγκατάσταση που καθημερινά «δίνει εξετάσεις» είναι ο ανελκυστήρας, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένα μεταφορικό μέσο, και σαν τέτοιο χρειάζεται προσοχή στην κατασκευή του, στην ασφαλή λειτουργία του, στην επιμελή συντήρησή του και την ασφάλισή του για ζημιές στον ίδιο ή αστική ευθύνη προς τρίτους.

Τα χαλιά και οι μοκέτες, στολίζουν και ζεσταίνουν το σπίτι μας. Όταν όμως αρχίζουν να βρομίζουν γίνονται εστίες μικροβίων καθώς εμφανίζονται ζωύφια που μαζεύονται στη βάση των χαλιών και γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία μας.